a mosoly és a smink mögött én is csak egy lány vagyok aki a boldogságot szeretné..A szerelem nem a tökéletes ember megtalálása - szerelem az, mikor tökéletesnek látsz egy hétköznapi embert !

Tumblr_lwrwsafzxd1qj62luo1_500_large

Nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki, de érted kész lennék bármit megtenni. (:Minden perc új esély arra, hogy mindent megváltoztass.Nem azért a legjobb barátnőm, mert vele tudok nevetni a legtöbbet, nem azért mert facebookon vele van a legtöbb bolondos képem, nem is azért mert mindig egyet ért velem. Hanem mert ha én bele megyek egy hülyeségbe, ő nem hagy cserben.. Ő ott van velem  ! <3

Tumblr_l59hprtivq1qcaxdvo1_400_large

Egyetlen egy fiúbarát is többet érhet, mint ezer kétszínű 'barátnő'.

Tumblr_lwzrrqjkjk1r68xo9o1_500_large

Csak mert van pár csicska, akik azt hiszik, akinek van stílusa, az már rögtön "kurva", attól még nem fogok megváltozni, pár féltékeny talpnyaló miatt !A zene hatalmas dolog. Egy dal megváltoztatja a kedved, emléket teremt, megváltoztathatja az életedet.

Tumblr_lv8bt9fudj1qdttmzo1_500_large

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony !A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnának.