Soha ne hanyagold el a barátaidat egy szerelem miatt !
Mert ha vége a kapcsolatodnak, ki fogja letörölni a könnyeid ??másfajta életre vágyom. szeretnék bátrabb, vagy szebb, vagy csak boldogabb lenni. de kár álmodozni, hisz úgyse változik meg semmi.hiába próbálok neked segíteni; úgy érzem semmibe veszel.
veled voltam jóban rosszban; próbáltam javítani a helyzeteden.
mert érdekel a sorsod ! úgy éreztem, hogy közel kerültünk egymáshoz; mint két jóbarát.
de ezek szerint tévedtem. amint kiderült, csak nyűg voltam a hátadon. Sajnálom!Ha soha többé nem beszélnénk, kérlek emlékezz erre: örökre megváltoztam miattad és amiatt, amit jelentettél nekem.Van néhány szabály, amit tisztelnünk kell. A barátunk bűnét nem vágjuk a képébe, és tudni kell megbocsátani, nem csak kötelességből megmenteni. Ha pedig beszél hozzád, a szemébe nézel, hogy megígérd, többé nem hagyod el. Ha szégyelli a múltját, te nem hozod szégyenbe, ha ő nem adja el a barátságát, te sem árulod el az övét. Ha legörnyednek a vállai, nem háborgatod. Ha igaz barátra lelsz az életben, mindent megteszel, hogy kiérdemeld. Ha egyszer kinyújtja feléd a jobb kezét, azt a kezet többé nem engeded el. ♥A fiúk nem igazán ismerik a "hisztinyelvet". Pedig annyira egyszerű. Mindig pont az ellenkezőjét kell csinálni, mint amit mondunk. Ha azt kérem, ne hívjon, elvárom, hogy hívjon. Ha azt mondom, haza akarok menni, egyébként nem akarok. Ha azt mondom semmi bajom, egyértelmű, hogy nagyon is van baj.Azt mondod, hogy ő mindennél fontosabb neked? Akkor miért nem írsz rá? Ja, mert a büszkeséged fontosabb.- Mi a különbség az ígéretek és az emlékek között ?
- Az ígéreteket mi törjük meg, míg az emlékek minket.Kedves FIÚK !
Ha a barátnőd más srácnak is tetszik, ne idegeskedj !
Volt választási lehetősége, és mégis TÉGED választott !

Kedves LÁNYOK !
Ha a barátod más lánynak is tetszik, fuss, és bazd pofán a csajt ! :DDVélemény: ha nem kérdezem a tiédet, valószínűleg NEM vagyok kíváncsi rá!