Rossz látni olyan embereket, akik régen egymás kezét fogták, ölelték, csókolták egymást, ma pedig már köszönés nélkül elviharzanak egymás mellett..Egy nap, amikor már nem leszek melletted, hiányozni fogok neked! Egy nap, amikor már továbbléptem... Hidd el, hiányozni fog minden, amit most eldobsz magadtól. Hiányozni fog a mosolyom.. amikor minden ok nélkül őszintén rádmosolyogtam. Hiányozni fog a nevetésem.. és a közös nevetéseink. A viccelődéseink.., mert ne tagadd, volt idő, mikor te is jól érezted magad velem! Hiányozni fog az aggódásom, hogy bármi ostobaságot tettél, én aggódó tekintettel figyeltelek. Hiányozni fog az érintésem, a szavaim, a tekintetem.. De még az is hiányozni fog, hogy idegesítselek. Sőt, még a veszekedéseink is hiányozni fognak. Idővel majd.. amikor rájösz, hogy valójában szerettél, csupán túl büszke, és kalandvágyó voltál, hogy ezt beismerd, és mellettem maradj!...Akkor majd.. csak annyit mondhatok: Sajnálom! Sajnálom, hogy most hiányzom, akkor, amikor már túl késő!Gondoltál már arra, hogy akit te csúnyának látsz, másnak milyen helyes/szép lehet?


Gondoltál már arra, hogy aki téged dagadtnak/soványnak hisz, ott nem veled van a probléma, hanem éppen másnak vagy tökéletes és nem neki?!

Gondoltál már arra, amikor valakinek beszólsz, hogy mit érezhet?

Gondoltál már arra, hogy mások miért különböznek?

Gondoltál már arra, hogy egy mosoly mögött mennyi fájdalom rejtőzhet?

Gondoltál már arra, hogy egy lázadó egyéniség mögött is felbukkan a gyengédség?

Várjunk ..kitalálom a válaszod: NEM. Na és most jön az a kérdés, hogy miért nem? Talán, azért mert a mai világban mindenki csak magával törődik, könnyebb valakit leszólni, mint bele látni a fejébe, hogy ő olyankor mit érez vagy éppenséggel miért olyan amilyen. Egyszerűbb másokban meglátni a hibát, mint saját magunkban, egyszerűbb másoknak beszólni, mit saját magunkat kritizálni, hiszen néhányan akkora egoval rendelkeznek, hogy képtelenek megtenni.A busz amin ültem egyre távolabb vitt a férfitól, akit annyi ideje szerettem. Azt hittem, ha egyszerűen felszállok, ülök és nem gondolok semmire, egyszerre elmúlik minden amit valaha éreztem. Nos, tévedtem. Az ablaküvegen át bámultam, ahogy minden egyre távolabb kerül tőlem. Minden, kivéve az érzéseimet.Ne legyél mérges rám, mert azt mondom, hogy nem érdekel. Azért legyél mérges, mert egyszer igen is érdekelt, csak te túl vak voltál, hogy észrevedd.Ha valaki elment, ne hívd többé vissza, a megsárgult emlék nem lesz többé tiszta.Ha valaki elment, és el tudott menni, nehezen akarva, de elkell feledni!Mindegy hány év telik el, egy mondatot mindig őrzök a szívemben: majd találkozunk..Rossz idő nem létezik, csak gyenge akarat!Az a lány mosolyog a legszebben, amelyik belül a leginkább sír.Sosem fogok rájönni, hogy melyik volt rosszabb: A tény, hogy téged nem érdekel; vagy a tény, hogy engem viszont igen.